KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Oktatóprogramok CD, DVD>Anyanyelvi oktatóprogramok, Nyelvtan, helyesírás oktatóprogramok>Magyar nyelvtan feladatgyűjtemény 5-8. évfolyam számára – PC CD-ROM

Magyar nyelvtan feladatgyűjtemény 5-8. évfolyam számára – PC CD-ROM

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A tanuló a magyar nyelvtan feladatgyűjtemény CD-ROM programmal külön-külön vagy együttesen gyakorolhatja a 72 témakörhöz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott szavakkal, mondatokkal. A témakörök megfelelnek a tankönyvi felosztásnak 5-8. osztályig. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia vagy be kell jelölnie a helyes szót, szavakat, választ.

Leírás

A tanuló a magyar nyelvtan feladatgyűjtemény CD-ROM programmal külön-külön vagy együttesen gyakorolhatja a 72 témakörhöz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott szavakkal, mondatokkal. A témakörök megfelelnek a tankönyvi felosztásnak 5-8. osztályig. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia vagy be kell jelölnie a helyes szót, szavakat, választ. Egy-egy témakörhöz 50-20 feladat tartozik. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Helytelen válasz esetén lehetőség van az újrapróbálkozásra vagy kérheti a tanuló a helyes választ. A feladatlap és a megoldásai is nyomtathatók.

Kategóriák

Go to Top