Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Beszédkészség, szókincs, Csomagajánlatok, Logopédia fejlesztő kiadványok>Logotéka R Játsszunk a hangokkal! Anyanyelvi fejlesztő kártyajáték + Lazán perdülj! gyakorlófüzet

Logotéka R Játsszunk a hangokkal! Anyanyelvi fejlesztő kártyajáték + Lazán perdülj! gyakorlófüzet

2970 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Logotéka Játsszunk a hangokkal! Anyanyelvi fejlesztő kártyajátékkal az R hang ejtésének automatizálását könnyíthetjük meg, könnyen, gyorsan, és a legfontosabb, hogy játékosan sajátíttathatjuk el a hangok sorrendjének felismerését, mely az oktatás, írástanulás alapját képezi.

A Lazán perdülj! című logopédiai gyakorló kiadvány azoknak az 5-6 éves korú gyermekeknek szeretne a segítségére lenni, akiknek még hiányzik az R hangzójuk.

Leírás

A Logotéka Játsszunk a hangokkal! Anyanyelvi fejlesztő kártyajátékkal az R hang ejtésének automatizálását könnyíthetjük meg, könnyen, gyorsan, és a legfontosabb, hogy játékosan sajátíttathatjuk el a hangok sorrendjének felismerését, mely az oktatás, írástanulás alapját képezi. Ha a Logotéka Játsszunk a hangokkal! L és R hangok kártyáit együtt használjuk, akkor a hangok megkülönböztetését is érdekesen fogjuk gyakoroltatni. 4 éves kortól ajánlott.

A Lazán perdülj! című logopédiai gyakorló kiadvány azoknak az 5-6 éves korú gyermekeknek szeretne a segítségére lenni, akiknek még hiányzik az R hangzójuk. Az R hangzó makacs, nehezen kialakítható hang, ezért sok esetben hosszú terápiás idővel kell számolnunk. Javítása speciális előkészítést R-előgyakorlatokat, türelmes, sok lépcsős rögzítést, módszeresen nehezedő automatizálást és motoros differenciálást igényel.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top