KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematika, Matematikai készség, SNI Sajátos nevelési igény>Ki(s)számoló 1. – Matematikai feladatok 1. osztályosoknak (Ligetfalvi M. )

Ki(s)számoló 1. – Matematikai feladatok 1. osztályosoknak (Ligetfalvi M. )

1220 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Ki(s)számoló első osztályos tanulók számára készült. Célja, hogy a tananyag fontos részét képező számítási feladatok megoldását készségszintűvé tegye. A Ki(s)számoló matematika munkafüzet segítségével az első osztályosok elmélyíthetik tudásukat a 20-as számkörben, az összeadás és kivonás különböző típusaival, a geometriai mértékegység-átváltás alapjaival kapcsolatban.

Leírás

A Ki(s)számoló első osztályos tanulók számára készült. Célja, hogy a tananyag fontos részét képező számítási feladatok megoldását készségszintűvé tegye. A munkafüzet segítségével az első osztályosok elmélyíthetik tudásukat a 20-as számkörben, az összeadás és kivonás különböző típusaival, a geometriai mértékegység-átváltás alapjaival kapcsolatban. A Ki(s)számoló munkafüzet célja a gyors számolási képesség kialakítása az alsó tagozatos kisdiákok részére. A megértést, a szabályok felismerését segítik a Kis számoló mintapéldái.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top