KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Balkezeseknek, Pedagógia, gyógypedagógia>Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában?

Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában?

Elfogyott

Miként segíthetjük balkezes gyermekünket a leghatékonyabban, hogy megbirkózzon a szépírás nehézségeivel? A jobbkezes szülõ hogyan tudja megtanítani balkezes gyermekét például cipõt kötni, kenyeret szelni vagy ollóval vágni? Gyakorlati tanácsokat olvashatunk minden területen, az öltözéstõl az evõeszköz-használaton át a hangszerkezelésig és a különféle sportolási technikákig.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 790 Kategóriák: , Szerző: Lauren Milsom

Leírás

Miként segíthetjük balkezes gyermekünket a leghatékonyabban, hogy megbirkózzon a szépírás nehézségeivel? A jobbkezes szülõ hogyan tudja megtanítani balkezes gyermekét például cipõt kötni, kenyeret szelni vagy ollóval vágni? Mindez nem is olyan egyszerû, mint gondolnánk! Ismerkedjünk meg egy kiváló szakember tanácsaival, hogyan segíthetjük kiskorától egészen kamaszkoráig gyermekünket képességeinek minél hatékonyabb kiaknázásában. Gyakorlati tanácsokat olvashatunk minden területen, az öltözéstõl az evõeszköz-használaton át a hangszerkezelésig és a különféle sportolási technikákig.

További információk

Szerző

Lauren Milsom

Kategóriák

Go to Top