Főoldal>Autizmus, Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok, Óvodapedagógia, Újdonságok>Látogatás a beszéd birodalmába 1. 2-7 éves gyermekek számára

Látogatás a beszéd birodalmába 1. 2-7 éves gyermekek számára

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Várható ismételt megjelenés: 2018. november
Látogatás a beszéd birodalmába anyanyelvi és részképesség-fejlesztő feladatgyűjtemény a nyelvi késés és a nyelvi zavar logopédiai terápiás ellátásához 3-7 éves gyerekek számára. A Látogatás a beszéd birodalmába azokhoz szól, akik érzékelik napjaink és gyermekeink egyre gyakoribb problémáját: a nyelvi késés és az erre épülő nyelvi zavar diagnosztikájának és terápiás ellátásának nehézségeit, valamint rászánják az időt, hogy a gyermek egyéni és életkori sajátosságaihoz igazodva megtervezzék a fejlesztést.

 

Leírás

Látogatás a beszéd birodalmába anyanyelvi és részképesség-fejlesztő feladatgyűjtemény a nyelvi késés és a nyelvi zavar logopédiai terápiás ellátásához 3-7 éves gyerekek számára. A könyv azokhoz szól, akik érzékelik napjaink és gyermekeink egyre gyakoribb problémáját: a nyelvi késés és az erre épülő nyelvi zavar diagnosztikájának és terápiás ellátásának nehézségeit, valamint rászánják az időt, hogy a gyermek egyéni és életkori sajátosságaihoz igazodva megtervezzék a fejlesztést.

Szeretettel ajánljuk a Látogatás a beszéd birodalmába könyvet a nyelvi késés és a nyelvi zavar terápiás ellátásához kétéves kortól minden nem beszélő és beszélő gyermeknek, szülőnek, logopédusnak, gyógypedagógusnak, fejlesztő pedagógusnak és óvodapedagógusnak.

A Látogatás a beszéd birodalmába kiadvány anyaga elsősorban a nyelvi rendszer kiépítését, a szókincsbővítést tartalmazza részképesség fejlesztéssel tarkítva. Sokat foglalkozik szókincsbővítéssel, gyűjtőfogalmak körébe tartozó fogalmakkal, mert a „mai” gyermekek sokszor rácsodálkoznak számunkra közismertnek gondolt tárgyakra, dolgokra. A terápia további részében kezdődik a beszéd tartalmi oldalának a rendezése, a nyelvtani szerkezetek kiépítése, és befejezésként az összefüggő beszéd gyakorlása. A könyv megírása során cél volt, hogy a szülő ne legyen kizárva gyermeke terápiás fejlesztéséből, hanem aktívan együttműködjön a szakemberrel és rendszeres visszajelzést kapjon gyermeke fejlődéséről, valamint a terápia sikereiről, esetleges kudarcairól.

A Látogatás a beszéd birodalmába nem csak nyelvi késő gyermekeknek szól, hanem minden gyermeknek, akik szeretnék felfedezni az őket körülvevő világot. Élményekkel teli varázslatos látogatást kívánunk a beszéd birodalmába.

A Látogatás a beszéd birodalmába könyvet előszeretettel használják Waldorf, Montessori óvodák, így a hagyományos óvodai foglalkozások mellett teljes mértékben kielégíti ezeket az igényeket is.

Élményekkel teli varázslatos látogatást kívánunk a beszéd birodalmába!

Szabó Szilvia: Látogatás a beszéd birodalmába

 

További információk

Szerző

Szabó Szilvia

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top