KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Az én kis Buddhám

Ft

Elfogyott

Elfogyott

…Imike most mar húszéves, s ez a könyv az ő húsz évének a története. Annak a története, ahogy a Down-kóros csecsemőből erős, sokoldalúan fejlett fiatalember lett: sportoló és gyógynövénytermesztő szakember, aki éppen elvégezte a szakiskolát. És különleges ember: csupa érzékenység, csupa segitőkészség, csupa szeretet. Olyan, aki a környezetét is "megfertőzi" szeretetével. Az édesanyja szemében egy "kis Buddha".
Laszlóczki Valentina könyve mégsem egyszerű sikersztori. Nem az, mert abban, ahogy őszintén elmeséli fia fejlődésének történetét, ott van minden kételye és minden hibája is, amit talán elkövetett. Minden,amit ma másképp csinálna.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2657 Kategóriák: , Szerző: Laszlóczky Valentina

Leírás

<p style="text-align: justify;">"Kedden reggel a kórterembe, ahol feküdtem, s számoltam a perceket, mikor hozzák már a fiamat, hogy megszoptassam, bejött a gyermekorvos, és tárgyilagos hangon közölte velem, hogy a várva-várt fiam Down-szindrómás." Az anya, aki visszaemlékszik erre a pillanatra, akkor még azt sem tudta pontosan, mi az a Down-szindróma. Csak annyit, hogy valami nagy baj van a gyermekével. Összeomlott a világ. De már a könnyeivel küszködve elhatározza, hogy mindent megtesz Imikéért. Azt is, amit az orvosok tanácsolnak – a teljes kimerülésig tornáztatja a csecsemőt -, csak egy valamit nem hisz el nekik soha: azt, amit kisfiának lehetséges fejlődéséről, megváltoztathatatlan szellemi korlátairól mondanak. Imike most mar húszéves, s ez a könyv az ő húsz évének a története. Annak a története, ahogy a Down-kóros csecsemőből erős, sokoldalúan fejlett fiatalember lett: sportoló és gyógynövénytermesztő szakember, aki éppen elvégezte a szakiskolát. És különleges ember: csupa érzékenység, csupa segitőkészség, csupa szeretet. Olyan, aki a környezetét is "megfertőzi" szeretetével. Az édesanyja szemében egy "kis Buddha".<br />Laszlóczki Valentina könyve mégsem egyszerű sikersztori. Nem az, mert abban, ahogy őszintén elmeséli fia fejlődésének történetét, ott van minden kételye és minden hibája is, amit talán elkövetett. Minden,amit ma másképp csinálna.</p>

További információk

Szerző

Laszlóczky Valentina

Kategóriák

Go to Top