KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Külső világ tevékeny megismerése matematikai tapasztalatszerzéssel a játékosság jegyében – DVD

Külső világ tevékeny megismerése matematikai tapasztalatszerzéssel a játékosság jegyében – DVD

1990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A DVD egy teljes óvodai, komplex tevékenységet ölel fel. A DVD-n lévő bemutató filmen látható: Komplex tevékenység szervezése; Örömteli játékos tevékenységek sok-sok ötlete; Környezeti, matematikai, mozgás, dalos játék tartalmak irányított játékba ágyazottsága; A 6-7 éves gyermekek fejlettségének sokoldalú bemutatása; Az óvodapedagógus és a gyerekek megható együttműködése.

Cikkszám: SPR2978 Kategóriák: , , Szerző: Bosnyák Viktória

Leírás

A DVD egy teljes óvodai, komplex tevékenységet ölel fel. Jól követhető a 6-7 éves gyermekcsoport tudása, örömteli részvétele a tevékenységekben, az óvodapedagógus és a gyermekek élvezetes, lendületes együttmunkálkodása, az óvodapedagógus szeretetteljes légkört biztosító egyénisége és módszertani tudása.

A DVD-n lévő bemutató filmen látható: Komplex tevékenység szervezése; Örömteli játékos tevékenységek sok-sok ötlete; Környezeti, matematikai, mozgás, dalos játék tartalmak irányított játékba ágyazottsága; A 6-7 éves gyermekek fejlettségének sokoldalú bemutatása; Az óvodapedagógus és a gyerekek megható együttműködése.

A DVD-n csatolt file-ban megtalálható a bemutató tevékenységterve.

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top