KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Logopédia fejlesztő kiadványok>Én is ismerem a világot! – Tanulási nehézséggel veszélyeztetett gyermekek számára

Én is ismerem a világot! – Tanulási nehézséggel veszélyeztetett gyermekek számára

2950 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Természetismeret feladatlap-gyûjtemény 6-8 éves gyermekek számára. A tankönyv sokszínû feladatai szervesen beépülnek a részképességek fejlesztésének folyamatába. A feladatlap-gyûjtemény jó lehetõséget ad az integráló pedagógia, illetve a differenciálás alkalmazásához, részképesség-zavarral küszködõ vagy csak egyszerûen lassabban haladó, több pedagógiai megsegítést igénylõ gyermekek sikeres fejlesztéséhez, tanításához.

Cikkszám: 95 Kategóriák: , Szerző: Kormosné Kovács T., Tokai Cs.

Leírás

Természetismeret feladatlap-gyûjtemény 6-8 éves gyermekek számára. A könyv segítségével sikerült a gyermekek természetes kíváncsiságát felkelteni környezetük megismerése, az élõ és élettelen természet felfedezése iránt. A tankönyv sokszínû feladatai a természettudományos megismerés, a környezettudatos gondolkodás alapjainak lerakása mellett szervesen beépülnek a részképességek fejlesztésének folyamatába. A feladatlap-gyûjtemény jó lehetõséget ad az integráló pedagógia, illetve a differenciálás alkalmazásához, részképesség-zavarral küszködõ vagy csak egyszerûen lassabban haladó, több pedagógiai megsegítést igénylõ gyermekek sikeres fejlesztéséhez, tanításához.

További információk

Szerző

Kormosné Kovács T., Tokai Cs.

Kategóriák

Go to Top