KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia>Könyv a differenciálásról. Máshonnan – Máshogyan – Együtt

Könyv a differenciálásról. Máshonnan – Máshogyan – Együtt

2880 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerzők pontosan ismerik a mindennapok tanítói praxisának nehézségeit, jellegzetes buktatóit, előítéleteit és kihívásait – ezeket kitűnően dolgozzák fel és használhatóan kezelik élvezetesen megírt szövegükben.

 

Cikkszám: MK1902 Kategória: Címkék: , , Szerző: Vadadi Adrienn

Leírás

“Mondhatom, hogy rendkívüli élvezettel és szakmai lelkesedéssel olvastam végig a mélyen a praxisban gyökerező és a praxisba visszavezető kéziratot. A szokatlanul széles alapozás – mely a differenciálás problémáját a mai tanítói, tanári szerepből kiindulva közelíti meg – fontos tudnivalókat közöl a tanár-gyerek, valamint a tanár-szülő viszonyáról. Nélkülözhetetlen a gyerek felől induló megközelítés, melyben megismerkedünk a gyerekek közötti csoportdinamikai folyamatokkal, elemezzük saját viszonyunkat a gyerekekhez és megtapasztaljuk az elfogadás gyakorlatának “szakmai fogásait”.
A szerzők pontosan ismerik a mindennapok tanítói praxisának nehézségeit, jellegzetes buktatóit, előítéleteit és kihívásait – ezeket kitűnően dolgozzák fel és használhatóan kezelik élvezetesen megírt szövegükben.” – Vekerdy Tamás

Kereszty Zsuzsa – Lányi Marietta: Könyv a differenciálásról

 

További információk

Szerző

Vadadi Adrienn

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top