Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit

Konfliktushelyzetek megoldása – Az Otthon DV20830

13440 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Ez a készlet az otthon témakörében előforduló konfliktushelyzeteket dolgozza fel.
Ez a témakör 7 egyszerű történetből áll, melyek mindegyike kétféle lehetőséget ad a különböző konfliktushelyzetek megoldására. A történetek bemutatják a jó és rossz döntés következményeit is. Minden egyes történet 4 db kártyából áll, melyek közül kettő – a két lehetséges megoldás bemutatására – mindkét oldalon nyomott.
A csomag tartalma: MP3 AUDIO CD, melyen hallható a két különböző végkifejlettel elbeszélt 7 db történet, valamint 30 db nagyméretű (16’3 x 13’5 cm), képes kártya önjavító rendszerrel ellátva. A játékhoz tartozik egy pedagógiai útmutató is, mely tartalmazza a 7 db történet szövegét. A többnyelvű CD segíti az idegen nyelvek elsajátítását. A 7 db történet időtartama megközelítőleg 20 perc.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ez a készlet az otthon témakörében előforduló konfliktushelyzeteket dolgozza fel. Ez a témakör 7 egyszerű történetből áll, melyek mindegyike kétféle lehetőséget ad a különböző konfliktushelyzetek megoldására. A történetek bemutatják a jó és rossz döntés következményeit is. Minden egyes történet 4 db kártyából áll, melyek közül kettő – a két lehetséges megoldás bemutatására – mindkét oldalon nyomott. A csomag tartalma: MP3 AUDIO CD, melyen hallható a két különböző végkifejlettel elbeszélt 7 db történet, valamint 30 db nagyméretű (16’3 x 13’5 cm), képes kártya önjavító rendszerrel ellátva. A játékhoz tartozik egy pedagógiai útmutató is, mely tartalmazza a 7 db történet szövegét. A többnyelvű CD segíti az idegen nyelvek elsajátítását. A 7 db történet időtartama megközelítőleg 20 perc.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.