KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia>Kompetencia kalauz – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez

Kompetencia kalauz – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez

Elfogyott

A kiadvány gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.
Hogyan építsem fel úgy az óráimat, hogy a kompetenciafejlesztés sikeres legyen? Mások hogy csinálják? Hogyan teszik kreatívvá az óráikat? Hogyan érnek el eredményeket? Hogyan építik be az órájukba a 6 kalap módszerét?

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A kiadványból megtudhatja, hogy más pedagógusok milyen kompetenciafejlesztő eszközökkel, feladatokkal érnek el eredményeket, hiszen gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be Önnek a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.
A kötet az általános iskola alsó tagozatától a komolyabb középiskolai projektekig széles körben használható feladatokat tartalmaz, a kiadvány feladatai játékos, élményszerű formában fejlesztik a NAT-ban előírt kompetenciákat, nélkülözhetetlen segítséget nyújtva ezzel a használóiknak.
A feladatok, gyakorlatok életkorhoz igazodnak, azonban egy kreatív pedagógusnak gyerekjáték átalakítani azokat úgy, hogy tanóráján vagy az általa tanított korosztályban is megállják helyüket.

 

További információk

Szerző

Stiffelmann

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top