Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Újdonságok>Kompetencia kalauz – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez

Kompetencia kalauz – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez

3190 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A kiadvány gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.
Hogyan építsem fel úgy az óráimat, hogy a kompetenciafejlesztés sikeres legyen? Mások hogy csinálják? Hogyan teszik kreatívvá az óráikat? Hogyan érnek el eredményeket? Hogyan építik be az órájukba a 6 kalap módszerét?

 

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A kiadványból megtudhatja, hogy más pedagógusok milyen kompetenciafejlesztő eszközökkel, feladatokkal érnek el eredményeket, hiszen gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be Önnek a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.
A kötet az általános iskola alsó tagozatától a komolyabb középiskolai projektekig széles körben használható feladatokat tartalmaz, a kiadvány feladatai játékos, élményszerű formában fejlesztik a NAT-ban előírt kompetenciákat, nélkülözhetetlen segítséget nyújtva ezzel a használóiknak.
A feladatok, gyakorlatok életkorhoz igazodnak, azonban egy kreatív pedagógusnak gyerekjáték átalakítani azokat úgy, hogy tanóráján vagy az általa tanított korosztályban is megállják helyüket.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Stiffelmann

Érdekelhetnek még…