>, Újdonságok>Kompetencia kalauz – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez

Kompetencia kalauz – 33 feladatterv kompetenciafejlesztéshez

Elfogyott

A kiadvány gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.
Hogyan építsem fel úgy az óráimat, hogy a kompetenciafejlesztés sikeres legyen? Mások hogy csinálják? Hogyan teszik kreatívvá az óráikat? Hogyan érnek el eredményeket? Hogyan építik be az órájukba a 6 kalap módszerét?

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A kiadványból megtudhatja, hogy más pedagógusok milyen kompetenciafejlesztő eszközökkel, feladatokkal érnek el eredményeket, hiszen gyakorló pedagógusok által kidolgozott feladatokat, gyakorlatokat, óraterveket mutat be Önnek a 9 kulcskompetencia fejlesztésének témájában.
A kötet az általános iskola alsó tagozatától a komolyabb középiskolai projektekig széles körben használható feladatokat tartalmaz, a kiadvány feladatai játékos, élményszerű formában fejlesztik a NAT-ban előírt kompetenciákat, nélkülözhetetlen segítséget nyújtva ezzel a használóiknak.
A feladatok, gyakorlatok életkorhoz igazodnak, azonban egy kreatív pedagógusnak gyerekjáték átalakítani azokat úgy, hogy tanóráján vagy az általa tanított korosztályban is megállják helyüket.

 

További információk

Szerző

Stiffelmann

Érdekelhetnek még…

Kategóriák