Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Helyesírás, nyelvtan, Kompetencia, Szövegértés>Kompetencia alapú feladatok 2. osztály Matematikából és magyar nyelvtanból

Kompetencia alapú feladatok 2. osztály Matematikából és magyar nyelvtanból

490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Munkafüzetünk segít abban, hogy a második osztályosok fejlődjenek matematika, nyelvtan és szövegértés területen.  Az olvasási és számolási készség megerősítése kiemelt feladat második osztályban. A munkafüzet szereplői kisgyerekek, akik életük egy-egy érdekes eseményét mesélik el. A szövegértést és a matematikai gyakorlást célzó feladatok ezekre a történetekre épülnek. Az önálló feladatmegoldás eredményességét a tudáspróbák végeredménye mutatja meg, amelyek a témakörök után állítják próbák elé a gyerekeket, és adnak visszajelzést a szülőknek a tudásszintről.

Cikkszám: MG2086 Kategóriák: , ,

Leírás

Munkafüzetünk segít abban, hogy a második osztályosok fejlődjenek matematika, nyelvtan és szövegértés területen.

Napjainkban az általános iskolai oktatás fontos feladatává vált a kompetenciák széles körű fejlesztése. A kompetencia alapú feladatok munkafüzet célja, hogy a gyerekek olyan tudás birtokába jussanak, amely segíti őket a problémamegoldó gondolkodásban. Legyenek képesek a különböző tantárgyak tudásanyagát ötvözni, az összefüggéseket értelmezni. Az olvasási és számolási készség megerősítése kiemelt feladat második osztályban. A munkafüzet szereplői kisgyerekek, akik életük egy-egy érdekes eseményét mesélik el. A szövegértést és a matematikai gyakorlást célzó feladatok ezekre a történetekre épülnek. Az önálló feladatmegoldás eredményességét a tudáspróbák végeredménye mutatja meg, amelyek a témakörök után állítják próbák elé a gyerekeket, és adnak visszajelzést a szülőknek a tudásszintről.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top