Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Anyanyelv, Kompetencia, Matematika, Szövegértés>Kompetencia alapú feladatok 1. osztály Matematikából és magyar nyelvtanból

Kompetencia alapú feladatok 1. osztály Matematikából és magyar nyelvtanból

490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Munkafüzetünk segít abban, hogy az első osztályosok fejlődjenek matematika, nyelvtan és szövegértés területen.

A kompetencia alapú munkafüzet célja, hogy a gyerekek olyan tudás birtokába jussanak, amely segíti őket a problémamegoldó gondolkodásban. Az első osztály tananyaga elsősorban a képességek fejlesztésére és az alapkészségek elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Ez a munkafüzet segítséget nyújt abban, hogy a kicsik matematikai és anyanyelvi tudása – változatos gyakorló feladatokon keresztül – jobban rögzüljön, biztosabbá váljon.

Cikkszám: MG5257 Kategóriák: , , , Szerző: Dr. Balogh László

Leírás

Munkafüzetünk segít abban, hogy az első osztályosok fejlődjenek matematika, nyelvtan és szövegértés területen.

A kompetencia alapú munkafüzet célja, hogy a gyerekek olyan tudás birtokába jussanak, amely segíti őket a problémamegoldó gondolkodásban. Legyenek képesek a különböző tantárgyak tudásanyagát ötvözni, az összefüggéseket értelmezni. Az első osztály tananyaga elsősorban a képességek fejlesztésére és az alapkészségek elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Ez a munkafüzet segítséget nyújt abban, hogy a kicsik matematikai és anyanyelvi tudása – változatos gyakorló feladatokon keresztül – jobban rögzüljön, biztosabbá váljon. A gyakorlás viszont csak akkor éri el a célját, ha abban partner a szülő is! A kis okosodni vágyókra motiváló hatást gyakorol a szülők pozitív, segítő hozzáállása. Az önálló feladatmegoldás után minden esetben ellenőrizzék és értékeljék is gyermekük munkáját!

További információk

Szerző

Dr. Balogh László

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top