Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Készségfejlesztés, Környezeti megismerés, Testséma>Kíváncsi óvodás – Készségfejlesztő munkafüzet 4-5 éves óvodásoknak

Kíváncsi óvodás – Készségfejlesztő munkafüzet 4-5 éves óvodásoknak

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A gyerekek szeretnek mindent tudni, tudásszomjuk határtalan. A Kíváncsi óvodás készségfejlesztő foglalkoztató segítségére van mind a gyermeknek, mind a szülőnek abban, hogy a világ megismerése könnyedebbé váljon. A közös feladatmegoldás, játék során a szülők megfigyelhetik, hogy gyermekük miben erős vagy miben szorul némi gyakorlásra, fejlesztésre.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Elsősorban 4-5 éves gyerekek számára ajánljuk a Kíváncsi óvodás készségfejlesztő munkafüzetünket, mely olyan feladatokat tartalmaz, amelyek igazodnak a gyerekek meglévő ismereteihez, életkori sajátosságaihoz.Szülőként sokat tehetnek azért, hogy megalapozzák, fejlesszék a gyermek azon képességeit, melyek az iskolakezdéshez nélkülözhetetlenek. A közös feladatmegoldás, játék során megfigyelhetik munkafegyelmét, érdeklődését, figyelmének tartósságát, de fel kell figyelni az írási-olvasási zavarokat okozó tünetekre is (pl. iránytévesztés, alakfelismerés, kézdominancia stb.). A feladatokhoz tartozó utasítások rövidek, a gyerekek számára érthetőek, de mindenképpen fordítsanak időt a segítségadásra, a közös játékra, és az eredmény nem marad el.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top