KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, beszédkészség fejlesztese, Óvodapedagógia>Játsszunk együtt! Anyanyelvi képességek fejlesztése (színes hívókép-gyűjtemény melléklettel) 11.

Játsszunk együtt! Anyanyelvi képességek fejlesztése (színes hívókép-gyűjtemény melléklettel) 11.

3570 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 11. Az elsõ rész a megismerésrõl és fejlesztésrõl szóló elméleti részbõl áll. A második rész az értelmi fejlesztés gyakorlati megvalósítását mutatja be 3 komplex feladatrendszeren keresztül.

Cikkszám: PD911 Kategóriák: , Szerző: Kissné Takács E., Miskolcziné Borsos A.

Leírás

A szerzõk a kiadványsorozat 3. kötetéhez, Az értelmi képességek kiadványhoz kötõdõen alkották meg jelen kiadványt. Az elsõ rész a megismerésrõl és fejlesztésrõl szóló elméleti részbõl áll. A második rész az értelmi fejlesztés gyakorlati megvalósítását mutatja be 3 komplex feladatrendszeren keresztül. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára sorozat kötetei: A gyermek megismerésének elsõ lépései; Testi érettség, motoros képesség; Értelmi képességek; Érzelmi-akarati képességek; Szocializációs képességek; Anyanyelvi képességek; Iskolakészültség megállapítása; Játsszunk együtt! Értelmi képességek fejlesztése; Játsszunk együtt! Anyanyelvi képességek fejlesztése.

További információk

Szerző

Kissné Takács E., Miskolcziné Borsos A.

Kategóriák

Go to Top