Szöveggyűjtemény beszédtechnikát tanulóknak

2730 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző könyvében a beszédtechnika elemeinek gyakorlásához állított össze nagyobb mennyiségű gyakorlóanyagot.
Alapvető elvárás az érthető beszéd, a tiszta artikuláció, a jó légzéstechnika, a megfelelő beszédtempó, a választékos, bő szókincs, a megnyerő stílus. Mindenki számára fontos, hogy könnyen megtalálja a hangot beszédpartnerével, a hallgatósággal, ráérezzen hogyan tudja mondanivalóját hatékonyan tolmácsolni, és beszéde bátor, magabiztos fellépésre utaljon, önbizalmat sugározzon.
A szerző a kötetet kommunikációs trénereknek, pedagógusoknak, logopédus kollégáknak és beszédtechnikát tanulóknak egyaránt ajánlja.

Leírás

A szerző könyvében a beszédtechnika elemeinek gyakorlásához állított össze nagyobb mennyiségű gyakorlóanyagot.

A kommunikációs készség egy olyan összetett készség, mely részint tanulás, részint tapasztalatok, illetve gyakorlás révén alakul ki. Bármely elemének tökéletlensége zavaró lehet, rossz benyomást kelthet, hátráltathatja a továbbtanulást, esetleg az áhított állás betöltését. Alapvető elvárás az érthető beszéd, a tiszta artikuláció, a jó légzéstechnika, a megfelelő beszédtempó, a választékos, bő szókincs, a megnyerő stílus. Mindenki számára fontos, hogy könnyen megtalálja a hangot beszédpartnerével, a hallgatósággal, ráérezzen hogyan tudja mondanivalóját hatékonyan tolmácsolni, és beszéde bátor, magabiztos fellépésre utaljon, önbizalmat sugározzon.

Kiss Andrea szerző a Szöveggyűjtemény beszédtechnikát tanulóknak című kötetét kommunikációs trénereknek, pedagógusoknak, logopédus kollégáknak és beszédtechnikát tanulóknak egyaránt ajánlja.

További információk

Szerző

Kiss Andrea

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top