Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Logopédia fejlesztő kiadványok, Logopédia szakkönyvek>Szöveggyűjtemény beszédtechnikát tanulóknak

Szöveggyűjtemény beszédtechnikát tanulóknak

2730 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző könyvében a beszédtechnika elemeinek gyakorlásához állított össze nagyobb mennyiségű gyakorlóanyagot.
Alapvető elvárás az érthető beszéd, a tiszta artikuláció, a jó légzéstechnika, a megfelelő beszédtempó, a választékos, bő szókincs, a megnyerő stílus. Mindenki számára fontos, hogy könnyen megtalálja a hangot beszédpartnerével, a hallgatósággal, ráérezzen hogyan tudja mondanivalóját hatékonyan tolmácsolni, és beszéde bátor, magabiztos fellépésre utaljon, önbizalmat sugározzon.
A szerző a kötetet kommunikációs trénereknek, pedagógusoknak, logopédus kollégáknak és beszédtechnikát tanulóknak egyaránt ajánlja.

Cikkszám: 3549 Kategóriák: , , Címkék: , Szerző: Kiss Andrea

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A szerző könyvében a beszédtechnika elemeinek gyakorlásához állított össze nagyobb mennyiségű gyakorlóanyagot.

A kommunikációs készség egy olyan összetett készség, mely részint tanulás, részint tapasztalatok, illetve gyakorlás révén alakul ki. Bármely elemének tökéletlensége zavaró lehet, rossz benyomást kelthet, hátráltathatja a továbbtanulást, esetleg az áhított állás betöltését. Alapvető elvárás az érthető beszéd, a tiszta artikuláció, a jó légzéstechnika, a megfelelő beszédtempó, a választékos, bő szókincs, a megnyerő stílus. Mindenki számára fontos, hogy könnyen megtalálja a hangot beszédpartnerével, a hallgatósággal, ráérezzen hogyan tudja mondanivalóját hatékonyan tolmácsolni, és beszéde bátor, magabiztos fellépésre utaljon, önbizalmat sugározzon.

Kiss Andrea szerző a Szöveggyűjtemény beszédtechnikát tanulóknak című kötetét kommunikációs trénereknek, pedagógusoknak, logopédus kollégáknak és beszédtechnikát tanulóknak egyaránt ajánlja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Kiss Andrea

Érdekelhetnek még…