KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Helyesírás, nyelvtan, SNI Sajátos nevelési igény>Kis lépésekkel a nyelvtan világában Szótagok és szavak – Feladatgyűjtemény 2. osztály

Kis lépésekkel a nyelvtan világában Szótagok és szavak – Feladatgyűjtemény 2. osztály

1490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Kis lépésekkel a nyelvtan világában a 2. osztályos tananyagot felölelő, háromkötetes gyakorló munkafüzet. A Másképp ejtjük, másképp írjuk a kötetben a diákok kis lépésekkel haladva ismerkedhetnek meg a másképp ejtett és másképp írt szavak rejtélyes világával, valamint a mondatfajtákkal. A játékos, rejtvényszerű feladatok megoldásával könnyebben sajátíthatók el a helyesírási ismeretek. A sokszínű gyakorlást differenciált feladatok segítik. A munkafüzet kiválóan alkalmas iskolai, valamint otthoni gyakorlásra.

Leírás

A Kis lépésekkel a nyelvtan világában a 2. osztályos tananyagot felölelő, háromkötetes gyakorló munkafüzet. A diákok kis lépésekkel haladva ismerkedhetnek meg a szótagok és szavak rejtélyes világával. Az egymásra épülő, a fokozatosság elvét követő, ötletes, sok helyen játékos, rejtvényszerű feladatok megoldásával könnyebben sajátíthatók el az anyanyelvi és a helyesírási ismeretek. A sokszínű gyakorlást differenciált feladatok segítik. A feladatgyűjtemény feladatai kiválóan alkalmasak iskolai, valamint otthoni gyakorlásra.

A Kis lépésekkel a nyelvtan világában sorozat részei:
Hangok és betűk
Felmérő feladatlapok
Másképp írjuk, másképp ejtjük.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top