Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit

Kincsestár Komplex anyanyelvi és részképesség fejlesztés

4490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szerző a Kincsestár kötetben egy egész tanévet átölelő, tematikus, 65 foglalkozásra lebontott tervezetben mutatja be az általa már évek óta alkalmazott komplex, Csodatölcsér anyanyelvi és részképesség-fejlesztő programot, amely jól használható a mindennapi fejlesztések során. A mozgás, a testséma, a percepció fejlesztése mellett logopédus-gyógypedagógusként nagy hangsúlyt fektet az anyanyelvi fejlesztésre.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A szerző a Kincsestár kötetben egy egész tanévet átölelő, tematikus, 65 foglalkozásra lebontott tervezetben mutatja be az általa már évek óta alkalmazott komplex, anyanyelvi és részképesség-fejlesztő Csodatölcsér programot, amely jól használható a mindennapi fejlesztések során. A mozgás, a testséma, a percepció fejlesztése mellett logopédus-gyógypedagógusként nagy hangsúlyt fektet az anyanyelvi fejlesztésre, amely a mai gyermekek szempontjából kiemelten fontos.
A foglalkozás-tervezetek menete a Csodatölcsér anyanyelvi és részképesség-fejlesztő feladatgyűjteményhez is szorosan kapcsolódik, így a szakemberek és a gyermekek számára egyszerre tud segítséget nyújtani. Ezt a kiadványt pedagógusok és szülők számára ajánljuk.

Szerző: Gulyás Gabriella

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Ember Gabriella

Érdekelhetnek még…

Kategóriák