KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Képességfejlesztés, Matematikai készség>Kincses sziget – Társasjáték a tanulási képességek fejlesztéséhez

Kincses sziget – Társasjáték a tanulási képességek fejlesztéséhez

8000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A játék során olyan gondolkodtató-nevettetõ feladatokat kell megoldani, amelyek a sikeres számoláshoz szükséges részképességek fejlesztését, valamint a figyelem, az emlékezet, a tájékozódás, a sorrendiség és a matematikai gondolkodás fejlõdését segítik, szoros összefüggésben a beszéd és a nyelv használatával.

Leírás

A Kincses-sziget társasjáték a 6-10 éves korú gyermekeknek ajánlott, akik szeretik a számok világát, vagy éppen ellenkezõleg: nehezen tájékozódnak benne. A játék során olyan gondolkodtató-nevettetõ feladatokat kell megoldani, amelyek a sikeres számoláshoz szükséges részképességek fejlesztését, valamint a figyelem, az emlékezet, a tájékozódás, a sorrendiség és a matematikai gondolkodás fejlõdését segítik, szoros összefüggésben a beszéd és a nyelv használatával. A játék jól használható csoportfoglalkozásokon és fejlesztõ órákon, kellemes szórakozást nyújt otthon a családnak és a barátoknak.

Kategóriák

Go to Top