Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Írás, olvasás, Iskolaelőkészítő oktatóprogramok, Olvasás oktatóprogramok, Óvodai oktatóprogramok>Kezdűbetűk CD – Óvoda és iskola közötti átmenetet segítő animációgyűjtemény CD-ről indítható

Kezdűbetűk CD – Óvoda és iskola közötti átmenetet segítő animációgyűjtemény CD-ről indítható

9900 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az 1. osztályosok számára készült Szövegértés, szövegalkotás CD egy könyvektől, betűtanítási módszerektől független program, így bármelyik kiegészítőjeként jól alkalmazható. A több mint 190 hívóképet, 300-nál több hangot és 41 animációt tartalmazó CD mozgással összekapcsolható fejlesztőfeladatai segítik többek között a testséma, téri orientáció, auditív és vizuális differenciáló képességek fejlesztését. Az olvasástanulás későbbi fázisához játékos olvasási feladatokat, rejtvényeket, gondolkodást és szövegértést fejlesztő feladatokat kínál. A feladatok az anyanyelvi tanuláshoz szükséges háttérképességek megalapozását is biztosítják, s így közvetlenül hatnak az olvasás és írás elsajátítására. A pedagógusok sokféleképpen, kreatív módon, saját osztályuk ismeretében, az ő igényeikhez igazítva állíthatják össze a feladatokat, animációkat, képanyagokat. A leggyakrabban alkalmazott tananyagok hívóképei bekerültek a képtárba, így bármelyik tankönyvet használó tanító könnyen alkalmazhatja a CD-t, az általa választott olvasástanítási módszer kiegészítésére. A hang- és betűdifferenciálás erősítését szolgáló feladatok bármely módszernél alkalmazhatóak.

A digitális tananyag elrendezése témakörök szerint épül föl. A tananyag a sikeres tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésében, és a szövegértés kezdeti fázisában nyújt segítséget a mindennapokhoz. A CD tartalma nem csak kész tananyag. A lehetőségek széles tárházát is kínálja a tanítóknak, amit kreatív módon, sokszor, sokféleképpen használhat fel, saját igényei szerint. Jól alkalmazható a differenciálásra és a kooperációra is.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az 1. osztályosok számára készült Szövegértés, szövegalkotás CD egy könyvektől, betűtanítási módszerektől független program, így bármelyik kiegészítőjeként jól alkalmazható.

Segítséget kíván nyújtani a tanítóknak abban a felelősségteljes munkában, mellyel az iskolába lépő gyermekek tanulási szokásait megalapozzák. Az alapozó szakaszban az óvoda – iskola közötti zavartalan átmenetet, valamint a sikeres iskolai tanuláshoz szükséges képességek fejlesztését tartja szem előtt.

A több mint 190 hívóképet, 300-nál több hangot és 41 animációt tartalmazó CD mozgással összekapcsolható fejlesztőfeladatai segítik többek között a testséma, téri orientáció, auditív és vizuális differenciáló képességek fejlesztését. Az olvasástanulás későbbi fázisához játékos olvasási feladatokat, rejtvényeket, gondolkodást és szövegértést fejlesztő feladatokat kínál. A feladatok az anyanyelvi tanuláshoz szükséges háttérképességek megalapozását is biztosítják, s így közvetlenül hatnak az olvasás és írás elsajátítására. A pedagógusok sokféleképpen, kreatív módon, saját osztályuk ismeretében, az ő igényeikhez igazítva állíthatják össze a feladatokat, animációkat, képanyagokat.

A program nem kíván az olvasástanításhoz konkrét feladatokat adni, hiszen rengeteg olvasástanítási metódus létezik, s azok mind más-más eszközrendszerrel, más betűtanítási sorrenddel, más hívóképpel stb. rendelkeznek. Ugyanakkor a leggyakrabban alkalmazott tananyagok hívóképei bekerültek a képtárba, így bármelyik tankönyvet használó tanító könnyen alkalmazhatja a CD-t, az általa választott olvasástanítási módszer kiegészítésére. A hang- és betűdifferenciálás erősítését szolgáló feladatok bármely módszernél alkalmazhatóak.

A digitális tananyag elrendezése témakörök szerint épül föl. Ez nem a haladási sorrendet jelenti, hiszen egy-egy témakör, fejlesztési terület a gyerekek fejlettségi szintjétől függően újra és újra előkerülhet a tanév során, de akár második osztályban is. A pedagógus saját osztályának ismeretében, az ő igényeikhez igazítva állíthatja össze, s használhatja az egyes feladatokat, animációkat, képanyagokat.
A tananyag a sikeres tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésében, és a szövegértés kezdeti fázisában nyújt segítséget a mindennapokhoz. A CD tartalma nem csak kész tananyag. A lehetőségek széles tárházát is kínálja a tanítóknak, amit kreatív módon, sokszor, sokféleképpen használhat fel, saját igényei szerint. Jól alkalmazható a differenciálásra és a kooperációra is.

A CD tartalmaz képtárat, ahonnan több száz képet lehet előhívni, s tetszés szerint bármilyen feladatban szabadon alkalmazni. A hangtár anyaga, szintén külön is alkalmazható. Jól használható megfigyelésre, differenciálásra, emlékezetfejlesztésre.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kategóriák