KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Figyelem, koncentráció, Készségfejlesztés>Keresd a különbségeket Bobó macival! – Feladatok a koncentráló képesség fejlesztéséhez 4−7 éves korú gyermekek számára

Keresd a különbségeket Bobó macival! – Feladatok a koncentráló képesség fejlesztéséhez 4−7 éves korú gyermekek számára

Elfogyott

A pontos megfigyelés, a különbségek gyors kiszűrése alapvető feltételei a tanulásnak. Az óvodáskorú gyerekek szívesen kipróbálják magukat a játékos feladatokban, amelyek készségeiket is fejlesztik. E füzet lehetőséget kínál a gyakorlásra. A füzet feladatai fejlesztik: a koncentráló képességet, az analizáló-szintetizáló képességet; a különbségek gyors felismerését, a türelmet; a pontosságot.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 3094 Kategóriák: ,

Leírás

Sok-sok mókás kép, amelyek kedvet adnak neked a munkához. A pontos megfigyelés, a különbségek gyors kiszűrése alapvető feltételei a tanulásnak. Az óvodáskorú gyerekek szívesen kipróbálják magukat a játékos feladatokban, amelyek készségeiket is fejlesztik. E füzet lehetőséget kínál a gyakorlásra. A füzet feladatai fejlesztik: a koncentráló képességet, az analizáló-szintetizáló képességet;  a különbségek gyors felismerését, a türelmet; a pontosságot.

Kategóriák

Go to Top