KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Játékgyűjtemény, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia>Kerek egy esztendő Tél – Komplex tevékenységek az óvodai környezeti nevelésben

Kerek egy esztendő Tél – Komplex tevékenységek az óvodai környezeti nevelésben

3800 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Kerek egy esztendő című négyrészes sorozatunk téli kötete – a gyakorlatban kipróbált, jól bevált tevékenységek ötlettára – nélkülözhetetlen módszertani adatbázis a környezeti nevelés komplex céljait és követelményeit magas szinten megvalósítani kívánó óvodapedagógusok számára. Könyvünk fejezetei a magyar néphagyományokon alapulnak, és érintik az óvodai jeles napokat is. Kiemelten fontos szerepet kap az egészségtudatos magatartás kialakítása. A gyerekeket körülvevő világ megismerésében a közvetlen megfigyelésre és tapasztalatszerzésre építünk.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: FLC3166 Kategóriák: , , , , Szerző: Ferencz Éva, Lukács Józsefné

Leírás

Kerek egy esztendő Tél – Komplex tevékenységek az óvodai környezeti nevelésben – a gyakorlatban kipróbált, jól bevált tevékenységek ötlettára – nélkülözhetetlen módszertani adatbázis a környezeti nevelés komplex céljait és követelményeit magas szinten megvalósítani kívánó óvodapedagógusok számára. Könyvünk fejezetei a magyar néphagyományokon alapulnak, és érintik az óvodai jeles napokat is. Kiemelten fontos szerepet kap az egészségtudatos magatartás kialakítása. A gyerekeket körülvevő világ megismerésében a közvetlen megfigyelésre és tapasztalatszerzésre építünk.

További információk

Szerző

Ferencz Éva, Lukács Józsefné

Kategóriák

Go to Top