Főoldal>Pedagógia, Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia>Kérdések és válaszok a sikeres tanórához – Inspirációs füzet

Kérdések és válaszok a sikeres tanórához – Inspirációs füzet

1290 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Megújulás, kompetenciafejlesztés, közösségépítés, kritikai gondolkodás fejlesztése, szintetizálás, folyamatos adaptálódás, önirányított tanulás, flow, az élménypedagógia, a pozitív pszichológia, demokrácia és demokráciára nevelés. Mit csinál a facilitátor és a folyamatos értékelés elve. Az inspirációs füzet rávilágít a fenti témák fontosságára és ötleteket ad a megvalósításukra. Ezen gondolatok mentén elindulva új perspektíva nyílhat. Nyissunk az új felé, és legelőször mi magunk építsük ki azokat a kompetenciákat, melyeket aztán magától értetődően adhatunk át a 21. századi gyerekeknek.

 

Cikkszám: NT3371 Kategóriák: , , Címkék: , Szerző: Váczi Dorka

Leírás

Megújulás, kompetenciafejlesztés, közösségépítés, kritikai gondolkodás fejlesztése, szintetizálás, folyamatos adaptálódás, önirányított tanulás, flow, az élménypedagógia, a pozitív pszichológia, demokrácia és demokráciára nevelés. Mit csinál a facilitátor és a folyamatos értékelés elve. A Kérdések és válaszok a sikeres tanórához inspirációs füzet rávilágít a fenti témák fontosságára és ötleteket ad a megvalósításukra. Ezen gondolatok mentén elindulva új perspektíva nyílhat. Nyissunk az új felé, és legelőször mi magunk építsük ki azokat a kompetenciákat, melyeket aztán magától értetődően adhatunk át a 21. századi gyerekeknek.

A Kérdések és válaszok a sikeres tanórához kiadvány felépítése:

Bevezetés
Kör-kór-kép és gyógyszeres táska
A hely szelleme
Ki a mindentudó?
Ki mit tud?
Statikus gyakorlat
„Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek.”
Ti mind egyéniségek vagytok! – Én nem!
Teszlek Süveg
A Pál utcai lányok és Billy Eliott
LOKÁL-patrióta
A hátralépés előrelépés
És lesz javító?
„Vannak, akik érzik az esőt. Mások csak eláznak.”
A gyerek nem az életre készül, a gyerek él.
És hogy hathat a „gyógyszeres kezelés”?

 

További információk

Szerző

Váczi Dorka

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top