Főoldal>Figyelem, koncentráció, megfigyelés, Gondolkodás fejlesztése, Kedves ajándékok 2500 Ft alatt, Készségfejlesztés, Megismerő játékok>Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek K (Párosítás a formákkal, számokkal, betűkkel, Színek, Koncentráció, Kombinatorika)

Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek K (Párosítás a formákkal, számokkal, betűkkel, Színek, Koncentráció, Kombinatorika)

3590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A 100 db-os kártyacsomag, 5 témában, 20 db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játék is játszható, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen.  Az 5 alapképesség felfedezésének témái: Párosítás a formákkal, számokkal, betűkkel, Színek, Koncentráció, Kombinatorika.

Leírás

A kártyákban található tartalmakat szakemberek lektorálták, akikkel együttműködve gyermeke leghatékonyabb fejlesztését állították fókuszba, mely által az adott területen könnyen eligazodó óvodásból, ügyes és boldog iskolás lesz.
A dobozon feltüntetett piktogramokon látható, hogy a gyermek mely alapképességét tréningezi kiemelten, így könnyen eligazodhat a kártyacsomagok között,. A 100 db-os kártyacsomag, 5 témában, 20 db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játék is játszható, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. Mérete praktikus, könnyen elfér a táskában, kiváló útitársként is funkcionál. A kártyacsomagokat eltérő színekkel különböztették meg egymástól. A színek az 5 alapképességeket jelentik, amelyet a doboz tetején lévő piktogrammokról is leolvasható.
Az 5 alapképesség felfedezésének témái:Párosítás a formákkal, számokkal, betűkkel, Színek, Koncentráció, Kombinatorika.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top