KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Kacifánt – Foglalkoztató munkafüzet 3-4 éveseknek

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Kacifánt óvodás gyakorló foglalkoztató célja, hogy a 3-4 éves kis óvodás gyakorolni tudja a formák rajzolását valamint a térbeli tájékozódást. A gyermekek motiválását segítik a vidám feladatok, melyek segítik a figyelem fenntartását, játékossá teszik az ismeretszerzést.

A gyakorló munkafüzet célja, hogy az egészen kicsi óvodás gyermektől az iskolába készülő lurkóig mindenki gyakorolni tudja az írásmozgást, a formák rajzolását valamint a térbeli tájékozódást.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Kacifánt óvodás gyakorló foglalkoztató célja, hogy a 3-4 éves óvodás gyermek gyakorolni tudja a formák rajzolását valamint a térbeli tájékozódást. A gyermekek motiválását segítik a vidám feladatok, melyek segítik a figyelem fenntartását, játékossá teszik az ismeretszerzést.

A gyakorló munkafüzet célja, hogy az egészen kicsi óvodás gyermektől az iskolába készülő lurkóig mindenki gyakorolni tudja az írásmozgást, a formák rajzolását valamint a térbeli tájékozódást. A kötetek figyelembe veszik a már meglévő vagy a fejlesztendő kompetenciákat, így minden óvodás korosztály megtalálja a neki megfelelő feladatsort. Ha a gyermek jobban boldogul, úgy érdemes a következő munkafüzetre ugrani, ha pedig esetleg gyengébben teljesít, az egyik kisebb korosztályos foglalkoztatónkkal szintre tudja magát hozni. A gyermekek motiválását segítik a vidám feladatok, melyek segítik a figyelem fenntartását, játékossá teszik az ismeretszerzést.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top