Főoldal>Figyelem, koncentráció, Figyelem, koncentráció, Gondolkodás fejlesztése, Iskola-előkészítő, Rejtvények, fejtörők, Újdonságok>Jól figyelj! Részképességek – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak

Jól figyelj! Részképességek – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak

590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Játékos feladatokkal tarkított, részképességeket – figyelmet és koncentrációt – fejlesztő munkafüzet. Foglalkoztatónk segít, hogy a gyermek a rengeteg új információkból kiszűrje a fontos tudnivalókat.

Leírás

A Jól figyelj! Részképeségek gyakorló füzettel 48 oldalon keresztül izgalmas, játékos feladatokkal tehetik próbára a kis lurkók a figyelmüket, koncentrációs képességüket. A 21. században információk sokasága árasztja el gyermekeinket, mindenfelől különböző ingerek érik őket. Ezért már igen kis korban fontos, hogy megtanulják koncentrálni figyelmüket, és kiszűrjék a számukra lényegtelen információkat. Munkafüzetünk ehhez nyújt segítséget, hogy az iskolában a gyermek gördülékenyen vegye az akadályokat, ne érjék kudarcok a tanulás során, és si-keres legyen az elkövetkező években.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top