KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Figyelem, koncentráció, Figyelem, koncentráció, Gondolkodás fejlesztése, Iskola-előkészítő, Képességfejlesztés, Rejtvények, fejtörők>Jól figyelj! Rejtélyes képek – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak

Jól figyelj! Rejtélyes képek – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak

890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Jól figyelj! sorozat játékos feladatokkal tarkított, részképességeket – figyelmet és koncentrációt – fejlesztő munkafüzet. Négyzetrácsos, színezős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.

Leírás

5-7 éves gyermekek számára készült, akik már ismerik a színeket, akik biztosan használják a ceruzát és elég kitartóak. A feladatok bonyolultabbak egy színezőnél. Nagy odafigyelést, pontos munkát és rendkívül nagy türelmet, kitartást igényelnek. Fejlesztik a gyermek kreativitását, alak-formalátását és a gondolkodását. Jó alapozás a vonalak közötti írás megtanulásához. Vannak gyerekek, akik kérik és igénylik a kihívást jelentő feladatokat.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top