KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Figyelem, koncentráció, Figyelem, koncentráció, Gondolkodás fejlesztése, Iskola-előkészítő, Képességfejlesztés, Rejtvények, fejtörők>Jól figyelj! Labirintus – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak

Jól figyelj! Labirintus – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak

890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Jól figyelj! sorozat játékos feladatokkal tarkított, részképességeket – figyelmet és koncentrációt – fejlesztő munkafüzet. Labirintusos, útvesztős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.

Leírás

A foglalkoztató füzetünkben a tanuláshoz szükséges képességfejlesztés egy fontos területét, játékát, a labirintus játékokat helyeztük előtérbe, 5-7 éves gyermekek számára. A gyermekben, ebben a korban benne van a kalandvágy, a kíváncsiság, a felfedezés öröme, melyek kielégítésére alkalmasak a feladatok. Milyen területeket fejleszt? Fejleszti a: – vizuális figyelmet – a térészlelést, téri tájékozódást, – a finommozgásokat, – a gondolkodást – memóriát A feladatok a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazítottuk. Differenciáltunk nehézségi fokban, így a képességeknek megfelelően is lehet keresni a feladatok között. A feldolgozás soron törekedtünk a komplexitásra, a téma sokoldalú megközelítésére. Az érdeklődés felkeltését segítik a színes rajzok, a találós kérdések, vagy éppen egy mondóka a témához kapcsolódón. A feladatok megoldásához hegyes ceruzákra lesz szükség és nem nélkülözhető a szülői jelenlét. A végén fontos, hogy értékeljük a gyermek munkáját és dicsérjük, hogy ne veszítse el motiváltságát.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top