KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Figyelem, koncentráció, Figyelem, koncentráció, Gondolkodás fejlesztése, Iskola-előkészítő, Képességfejlesztés, Rejtvények, fejtörők, Újdonságok>Jól figyelj! Képnyomozó – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak

Jól figyelj! Képnyomozó – Figyelmet és koncentrációt fejlesztő munkafüzet óvodásoknak és kisiskolásoknak

890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Játékos feladatokkal tarkított, részképességeket – figyelmet és koncentrációt – fejlesztő munkafüzet. A Képnyomozó gyakorló füzettel a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.

Leírás

A foglalkoztató füzet az iskolába készülő 5-7 éves gyermekek számára szól. A gondolkodás, a gondolkodási műveletek fejlesztése kiemelt a feladatokban. Ebben a munkafüzetben az analízis-szintézis (rész-egész viszonya), alaklátás, formafelismerés kerül előtérbe. Analízis-szintézis közben összehasonlítások, ok-okozati összefüggések feltárására is van lehetőség. A színezéssel, a változatos feladatokkal nemcsak a finommotorika (jelentése: testünk apróbb testrészeinek a finom, koordinált mozgása) fejlődik, hanem a figyelem, az emlékezet, a beszédkészség. A munkafüzetet érdemes naponta elővenni, a gyerek érdeklődésének megfelelően egy-két feladatot megoldani benne. Ezzel is kialakítják az iskolába készülő gyermeküknél a feladattudatot.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top