KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyerekszoba kiegészítők, dekorációk>Jelzőfény gyerekszobába – Őzike csillámgömb

Jelzőfény gyerekszobába – Őzike csillámgömb

17360 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Őzikés csillámgömb, mely fényeivel beragyogja a gyerekszobát. Nem csak a csodás színek, hanem a csillámok csillogása is megjelenik a falon, elvarázsolva ezzel a gyerekeket.

Cikkszám: BNDJ3401 Kategória: Címke:

Leírás

Az őzikés csillámgömb a szivárvány színeit lágy ütemben váltva varázsol csodás hangulatot a picik szobájába. A gömb talpában található keringető gondoskodik a csillámok folyamatos mozgásban tartásáról, így nem csak a csodás színek, hanem a csillámok csillogása is megjelenik a falon, elvarázsolva ezzel tulajdonosát. Fénye nem erős, finoman világítja meg a szobácskát ezért is neveztük el jelzőfénynek. Célja a gyermek nyugodt elaltatása. A bekapcsoló gombon kívül ami a folyamatos működésért felel a gyártó egy időzítőt (timer) is tett a termékbe. Ez egy 45 perces program ami az idő leteltével automatikusan kikapcsolja a gömböt, így a szülőknek nem kell később gondoskodniuk a kikapcsolásáról.

A termék nem üveg és nem törik, így nem veszélyes a gyermekre, de tökéletesen hasonlít egy igazi üveggömbre vagy ismertebb nevén hógömbre.

A gömb talpában egy mini csillagcsavart kell kicsavarni ahhoz, hogy az alsó fedő lapocskát eltávolíthassuk és az elemeket elhelyezzük. 3 db AA-elemmel működik (a termék az elemeket nem tartalmazza). Mérete: 11 x 11 x 14 cm.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top