Főoldal>Csomagajánlatok, Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika>Összeadás matematikai fejlesztő játék + Játékos számok, számolás játékosan csomagban

Összeadás matematikai fejlesztő játék + Játékos számok, számolás játékosan csomagban

5440 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Játékos számok, számolás játékosan matematikai gyakorlófüzetet diszkalkuliás gyermekeknek is ajánljuk. 1. osztályos matematika apró lépésekben. A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát.

Az Eduludo Additions Összeadás egyszerű matematikai játék a mennyiségek felismeréséhez, az összeadások gyakorlásához.

 

Cikkszám: CSB1152-1 Kategóriák: , , Címke: Szerző: David Elkind

Leírás

A Játékos számok, számolás játékosan matematikai gyakorlókönyvben 6-7 évesek részére készültek feladatsorok, melyek segítik az ebben a korban szükséges matematikai fogalmak megértését, a mennyiség- és számfogalom kialakítását, elmélyítését. Rajzos, színezős és képes korongok segítségével a gyermekek könnyebben értik meg a bontás, pótlás, összeadás, kivonás fogalmát.
Mivel a tízes átlépés sok kisgyermeknek gondot jelent, így erre is többféle feladattípust tartalmaz a könyv. A szöveges feladatok megoldásánál még biztos igénylik a gyermekek a felnőtt segítségét, mivel olvasási technikájuk még nem megfelelő.
Olyan szöveges feladatokkal is találkozhatnak, ahol nem a számoláson, hanem a logikán, gondolkodáson van a hangsúly. A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát.
A biztos alapok megteremtése nagyon fontos a számolási zavarokkal küzdő, diszkalkuliás gyerekek számára is, ezek a feladatok az ő fejlesztésükhöz is igazodnak, nekik is ajánljuk a gyakorláshoz.

Az Eduludo Additions Összeadás egyszerű matematikai játék a mennyiségek felismeréséhez, az összeadások gyakorlásához. Ajánlott 4-8 éves korig.

 

 

További információk

Szerző

David Elkind

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top