KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, SNI Sajátos nevelési igény>Játékos számok, számolás játékosan – 1. osztályos matematika apró lépésekben

Játékos számok, számolás játékosan – 1. osztályos matematika apró lépésekben

1590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Diszkalkuliás gyermekeknek is ajánljuk a Játékos számok, számolás játékosan matemetikai gyakorlófüzetet. 1. osztályos matematika apró lépésekben.
A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát.

 

Leírás

A Játékos számok, számolás játékosan matematikai gyakorlókönyvben 6-7 évesek részére készültek feladatsorok, melyek segítik az ebben a korban szükséges matematikai fogalmak megértését, a mennyiség- és számfogalom kialakítását, elmélyítését. Rajzos, színezős és képes korongok segítségével a gyermekek könnyebben értik meg a bontás, pótlás, összeadás, kivonás fogalmát.
Mivel a tízes átlépés sok kisgyermeknek gondot jelent, így erre is többféle feladattípust tartalmaz a könyv. A szöveges feladatok megoldásánál még biztos igénylik a gyermekek a felnőtt segítségét, mivel olvasási technikájuk még nem megfelelő.
Olyan szöveges feladatokkal is találkozhatnak, ahol nem a számoláson, hanem a logikán, gondolkodáson van a hangsúly. A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát.
A biztos alapok megteremtése nagyon fontos a számolási zavarokkal küzdő, diszkalkuliás gyerekek számára is, a Játékos számok, számolás játékosan feladatai az ő fejlesztésükhöz is igazodnak, nekik is ajánljuk a gyakorláshoz.

 

További információk

Szerző

David Elkind

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top