Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, Újdonságok>Játékos számok, számolás játékosan – 1. osztályos matematika apró lépésekben

Játékos számok, számolás játékosan – 1. osztályos matematika apró lépésekben

1590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Diszkalkalkuliás gyermekeknek is ajánljuk. 1. osztályos matematika apró lépésekben.
A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát.

 

Cikkszám: CSB1152 Kategóriák: , , Szerző: David Elkind

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ebben a matematikai gyakorlókönyvben 6-7 évesek részére készültek feladatsorok, melyek segítik az ebben a korban szükséges matematikai fogalmak megértését, a mennyiség- és számfogalom kialakítását, elmélyítését. Rajzos, színezős és képes korongok segítségével a gyermekek könnyebben értik meg a bontás, pótlás, összeadás, kivonás fogalmát.
Mivel a tízes átlépés sok kisgyermeknek gondot jelent, így erre is többféle feladattípust tartalmaz a könyv. A szöveges feladatok megoldásánál még biztos igénylik a gyermekek a felnőtt segítségét, mivel olvasási technikájuk még nem megfelelő.
Olyan szöveges feladatokkal is találkozhatnak, ahol nem a számoláson, hanem a logikán, gondolkodáson van a hangsúly. A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát.
A biztos alapok megteremtése nagyon fontos a számolási zavarokkal küzdő, diszkalkuliás gyerkek számára is, ezek a feladatok az ő fejlesztésükhöz is igazodnak, nekik is ajánljuk a gyakorláshoz.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

David Elkind

Érdekelhetnek még…