KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Logika, Sakk>Játékos sakktanítás – Módszertani segédlet a sakkjáték tanításához

Játékos sakktanítás – Módszertani segédlet a sakkjáték tanításához

Elfogyott

A Játékos sakktanítás a kezdő gyerekek sakktanításának módszereivel foglalkozik. A módszertani segédlet elősegíti a magyar sakkoktatás fejlődését is. Elsősorban sakkoktatóknak, edzőknek, sakkot tanító pedagógusoknak ajánljuk, de szülőknek, sakkban fejlődni vágyó kezdő játékosoknak is használható tudást adhat. Szeretnénk olyan tudásanyagot átadni az olvasónak, melynek segítségével játékos, gyerekközpontú formában ismertetheti meg a gyerekekkel a sakk alapjait, s viheti el őket egészen az értékszám megszerzéséig.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 3281 Kategóriák: , Szerző: Bognár Anna, Gál Tamás

Leírás

A Játékos sakktanítás a kezdő gyerekek sakktanításának módszereivel foglalkozik. A módszertani segédlet elősegíti a magyar sakkoktatás fejlődését is. Elsősorban sakkoktatóknak, edzőknek, sakkot tanító pedagógusoknak ajánljuk, de szülőknek, sakkban fejlődni vágyó kezdő játékosoknak is használható tudást adhat.

A Játékos sakktanítás könyv a sakkjáték megszerettetéséhez ad módszertani segédletet. Amellett, hogy kiemeljük benne a pszichológiai és pedagógiai alapok fontosságát, szeretnénk olyan tudásanyagot átadni az olvasónak, melynek segítségével játékos, gyerekközpontú formában ismertetheti meg a gyerekekkel a sakk alapjait, s viheti el őket egészen az értékszám megszerzéséig.

További információk

Szerző

Bognár Anna, Gál Tamás

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top