Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Logika, Sakk>Játékos sakktanítás – Módszertani segédlet a sakkjáték tanításához

Játékos sakktanítás – Módszertani segédlet a sakkjáték tanításához

3590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Játékos sakktanítás a kezdő gyerekek sakktanításának módszereivel foglalkozik. A módszertani segédlet elősegíti a magyar sakkoktatás fejlődését is. Elsősorban sakkoktatóknak, edzőknek, sakkot tanító pedagógusoknak ajánljuk, de szülőknek, sakkban fejlődni vágyó kezdő játékosoknak is használható tudást adhat. Szeretnénk olyan tudásanyagot átadni az olvasónak, melynek segítségével játékos, gyerekközpontú formában ismertetheti meg a gyerekekkel a sakk alapjait, s viheti el őket egészen az értékszám megszerzéséig.

Cikkszám: 3281 Kategóriák: , Szerző: Bognár Anna, Gál Tamás

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Játékos sakktanítás a kezdő gyerekek sakktanításának módszereivel foglalkozik. A módszertani segédlet elősegíti a magyar sakkoktatás fejlődését is. Elsősorban sakkoktatóknak, edzőknek, sakkot tanító pedagógusoknak ajánljuk, de szülőknek, sakkban fejlődni vágyó kezdő játékosoknak is használható tudást adhat.

A Játékos sakktanítás könyv a sakkjáték megszerettetéséhez ad módszertani segédletet. Amellett, hogy kiemeljük benne a pszichológiai és pedagógiai alapok fontosságát, szeretnénk olyan tudásanyagot átadni az olvasónak, melynek segítségével játékos, gyerekközpontú formában ismertetheti meg a gyerekekkel a sakk alapjait, s viheti el őket egészen az értékszám megszerzéséig.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Bognár Anna, Gál Tamás

Érdekelhetnek még…