KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Játszva gondolkodjunk! Foglalkoztató könyv nyelvi fejlődéshez

3800 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Játszva gondolkodjunk! foglalkoztató könyv óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára szeretne segítséget nyújtani a gyerekek nyelvi fejlődéséhez a kezdetektől egészen a kisiskolás korig. Ötleteket adunk, hogy az együtt töltött idő minél több kreativitást, vidámságot, közösen megélt élményt jelentsen. Szeretnénk segítséget nyújtani azoknak is, akiknél a fejlődési folyamatok valamelyikében megtorpanást, vagy lassabb ütemet tapasztalnak

Leírás

A Játszva gondolkodjunk! foglalkoztató könyv szeretne segítséget nyújtani a gyerekek nyelvi fejlődéséhez a kezdetektől egészen a kisiskolás korig. Ötleteket adunk, hogy az együtt töltött idő minél több kreativitást, vidámságot, közösen megélt élményt jelentsen. Szeretnénk segítséget nyújtani azoknak is, akiknél a fejlődési folyamatok valamelyikében megtorpanást, vagy lassabb ütemet tapasztalnak akár szülők, akár a gyerekcsoportokkal foglalkozó felnőttek. Legfőbb célunk, hogy minden esetben játékosan, vidáman töltsék az időt együtt, felnőttek és gyerekek. Azok is, akiknek nincsenek nehézségeik, és azok is, akiknek nem mindig sikerül minden helyzetben jó megoldásokat találni. Itt nincsenek sikertelenül elvégzett feladatok. Viszont nagyon fontos, hogy a gyerekek szabadon és örömmel tudják kifejezni érzéseiket, gondolataikat, akár szóban, akár rajzok segítségével.
A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a középpontban a kreatív problémamegoldás, a fantázia és a kifejezőkészség álljon. Arra törekedtünk, hogy a gyerekek maximálisan kihasználhassák és bővíthessék készségeiket és képességeiket fejlődésüknek ebben a fontos időszakában. Beszélgessenek, játsszanak minél többet együtt, ennek a könyvnek a segítségével!

További információk

Szerző

Szomor Éva – Szőke Rita

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top