KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés>Iskolás leszek – Készségfejlesztő munkafüzet 5-7 éveseknek

Iskolás leszek – Készségfejlesztő munkafüzet 5-7 éveseknek

990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A gyermek oly sok év játék és kacagás után megkezdi az iskolát. Ki mondta, hogy a tanulás nem telhet játszva és vidáman? Az Iskolás leszek készségfejlesztő munkafüzetbe sűrítettük mindazt a tudásanyagot, amivel a gyermek könnyeben vághat neki az első osztálynak.

Leírás

Sokszor keresünk olyan játékokat, feladatokat, amivel le tudjuk kötni a gyermekek szabad idejét és figyelmét, amit közösen is játszhatunk. Az Iskolás leszek foglalkoztató füzetünk megoldás ezekre a problémákra. Sok olyan játékos feladatot tartalmaz, melyek fejlesztik azokat a képességeket, melyek az iskolai feladatok sikeres megoldáshoz nélkü-lözhetetlenek lesznek. A biztos ceruzafogás, a ceruza laza kezelése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sikeres legyen az írástanulás. A feladatok megoldásánál ne hagyjuk egyedül a gyereket, hiszen csak a szülő tudja elolvasni és pontosítani a feladatot. Fontos a munka közbeni kontroll, a dicséret és segítségadás. A feladatok alkalmat adnak a szókincsbővítésre, a beszélgetésre. Beszéljünk a képekről, az eseményekről, a hozzájuk kapcsolódó közös élményekről!

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top