KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gondolkodás fejlesztése, Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés, Logika>Iskolába készülök – Játékos tesztfüzet ovisoknak

Iskolába készülök – Játékos tesztfüzet ovisoknak

2095 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az iskolába lépéshez szükséges alapkészségek komplex felmérése játékos tesztfeladatokkal.

Az Iskolába készülök tesztfüzet nagyon gazdag a felmért ismeretek, készségek témaköreiben, hiánypótló a különböző óvodáskori készségek felmérésére szolgáló kiadványok piacán. A füzet nemcsak állapotot mér fel, hanem közben új ismereteket is hoz a gyermekek életébe, miközben játékos és szórakoztató időtöltést kínál számukra. A szerző nagy odafigyeléssel, a gyermekek életkori sajátosságait, érdeklődését és a szakmai szempontokat figyelembe véve választotta ki a feladatokat.

Leírás

Az iskolába lépéshez szükséges alapkészségek komplex felmérése játékos tesztfeladatokkal.

A tesztfüzet elképesztően gazdag a felmért ismeretek, készségek témaköreiben, hiánypótló a különböző óvodáskori készségek felmérésére szolgáló kiadványok piacán. A füzet nemcsak állapotot mér fel, hanem közben új ismereteket is hoz a gyermekek életébe, miközben játékos és szórakoztató időtöltést kínál számukra. A szerző nagy odafigyeléssel, a gyermekek életkori sajátosságait, érdeklődését és a szakmai szempontokat figyelembe véve választotta ki a feladatokat, melyek megoldásával biztos képet kap a szülő, a pedagógus a gyermek iskolaérettségéről.

– méri az iskolába lépéshez szükséges alapkészségeket
– sok évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember által összeállított feladatsorok
– óvodásokon tesztelt, kipróbált feladatok
– egyszerű, színkódos értékelés

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top