KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés>Indulok az iskolába – Készségfejlesztő munkafüzet 5-6 éveseknek

Indulok az iskolába – Készségfejlesztő munkafüzet 5-6 éveseknek

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A gyermek oly sok év játék és kacagás után megkezdi az iskolát. Ki mondta, hogy a tanulás nem telhet játszva és vidáman? Ebbe a foglalkoztatóba sűrítettük mindazt a tudásanyagot, amivel a gyermek könnyebben vághat neki az első osztálynak. Az 5-6 évesekre jellemző, hogy még képekben, képszerűen gondolkodnak, ezért a munkafüzetben található feladatok szemléletes, képi jellegük miatt segítik a gyereket abban, hogy az érzékeléses-tapintásos ismeretszerzésről a képi ábrázoláson át eljussanak az elvont műveletek végrehajtásáig.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: MG2876 Kategóriák: ,

Leírás

Gyermeke az iskoláskorhoz közeledik, s ez bizonyára megnyilvánul fokozódó érdeklődésében, tudás iránti vágyában. Szülőként elsődleges feladatunk ennek a kíváncsiságnak, érdeklődésnek a folyamatos fenntartása azért, hogy a gyermek motivált legyen a későbbi tanulás során. Az Indulok az iskolába készségfejlesztő munkafüzetünk segítséget nyújt mindazoknak a szülőknek, akik ezeket szem előtt tartva nagy figyelmet fordítanak a tartalmas együttlétre. Az 5-6 évesekre jellemző, hogy még képekben, képszerűen gondolkodnak, ezért a munkafüzetben található feladatok szemléletes, képi jellegük miatt segítik a gyereket abban, hogy az érzékeléses-tapintásos ismeretszerzésről a képi ábrázoláson át eljussanak az elvont műveletek végrehajtásáig. A tevékenység során, ha nem hagyjuk magára a gyereket, kitűnő alkalom nyílik a beszédfejlesztésre. Lehet beszéltetni a képekről, meghallgathatjuk a gyermek véleményét a képen látható eseményről, kérdéseket tehetünk fel, vagy közösen eljátszhatjuk a társas feladatokat. Fontos, hogy ne kényszer legyen a gyermek számára a feladatok megoldása, hanem jó játék. Ha már unalmassá válik, ne erőltessük, hanem azon gondolkodjunk, hogyan tehetnénk játékosabbá, érdekesebbé a munkát. A munkafüzet lapjai többfunkciósak. Ha az alapfeladatot elvégezte a gyerek, akkor kedve szerint színezheti, vághatja a képet vagy társasjátékként is használhatja. Reméljük, hogy kiadványunk hozzájárul a szülő-gyermek kapcsolat erősítéséhez, a gyermekek tapasztalatainak és ismereteinek bővítéséhez, rendszerezéséhez.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top