KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia>IKT az óvodában – Információs és Kommunikációs Technológia pedagógiai célú segédanyag gyűjteménye

IKT az óvodában – Információs és Kommunikációs Technológia pedagógiai célú segédanyag gyűjteménye

2990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az IKT az óvodában kötet Információs és Kommunikációs Technológia pedagógiai célú segédanyag gyűjteménye: külső világ tevékeny megismerése, természeti környezet, állatok.

Az IKT az óvodában című szakkönyv azoknak nyújt segítséget, akik hasznosan szeretnék használni óvodai munkájuk során az informatikai eszközöket. Mi az, ami felkeltené a gyermekek érdeklődését? – nap, mint nap felmerül a csoportokban töltött foglalkozásokon. Célunk az, hogy aki most szeretné bevezetni a táblagépet a csoportjában, képet kapjon róla. Hasznos gyakorlati ötleteket találhatnak a dokumentáció létre hozására is. A kötet a gyakorlatias tudást tartja szem előtt, ettől lesz az óvodapedagógusok életében igazán használható.

Cikkszám: NVK1175 Kategória: Címkék: , Szerző: Váradiné Máthé Gabriella

Leírás

Az IKT az óvodában kötet Információs és Kommunikációs Technológia pedagógiai célú segédanyag gyűjteménye: külső világ tevékeny megismerése, természeti környezet, állatok.

Az IKT az óvodában című szakkönyv azoknak nyújt segítséget, akik hasznosan szeretnék használni óvodai munkájuk során az informatikai eszközöket. Mi az, ami felkeltené a gyermekek érdeklődését? – nap, mint nap felmerül a csoportokban töltött foglalkozásokon. Célunk az, hogy aki most szeretné bevezetni a táblagépet a csoportjában, képet kapjon róla. Hasznos gyakorlati ötleteket találhatnak a dokumentáció létre hozására is. A kötet a gyakorlatias tudást tartja szem előtt, ettől lesz az óvodapedagógusok életében igazán használható. A szerző hiányterületnek tartotta az óvodában az állatokhoz kapcsolódó informatikai ismereteket, e téren  szeretné kissé segíteni a táblagépet használó pedagógusokat.

További információk

Szerző

Váradiné Máthé Gabriella

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top