KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Így tervezz rendszerben! Csoportnapló és egyéni fejlődés nyomon követése Könyv + CD

Így tervezz rendszerben! Csoportnapló és egyéni fejlődés nyomon követése Könyv + CD

6300 Ft 5670 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az óvoda igényeinek megfelelően alakítható csoportnapló-minta és az egyéni fejlődést nyomon követő rendszer. Online kiegészítői letölthetők, így bárhol, bármikor eléri őket.

Szerkeszthető sablonok, amelyeket az óvoda igényeinek megfelelően tovább alakíthat. Word- és Excel-formátumban: Word-dokumentum a szöveges részekhez, Excel a könnyebb összesítéshez és statisztikákhoz. Törvényességi szempontoknak megfelel: Szakértő által lektorált dokumentumminta. Gyakorlati életben tesztelt. A sablonok kitöltését példák és egy részletes leírás segítik. Az egyes dokumentációs elemek rendszerszintű összekapcsolása: A tervezéstől a nyomon követésig minden egy helyen!

Cikkszám: KL3238 Kategóriák: ,

Leírás

Folyamatos innovációs és programfejlesztő tevékenységünk hátterében az a törekvés áll, hogy a tanulás és a nevelés eredményességét növeljük, és a minőségét javítsuk, és mindezt a gyermekek javára fordíthassuk. A kötetben bemutatott eszközöket jó szívvel ajánljuk minden óvodának, akik maguk is a megújulásra, rendszerszintű gondolkodásra törekednek.

Az óvoda igényeinek megfelelően alakítható csoportnapló-minta és az egyéni fejlődést nyomon követő rendszer. Online kiegészítői letölthetők, így bárhol, bármikor eléri őket.

Szerkeszthető sablonok, amelyeket az óvoda igényeinek megfelelően tovább alakíthat. Word- és Excel-formátumban: Word-dokumentum a szöveges részekhez, Excel a könnyebb összesítéshez és statisztikákhoz. Törvényességi szempontoknak megfelel: Szakértő által lektorált dokumentumminta.

Gyakorlati életben tesztelt. A sablonok kitöltését példák és egy részletes leírás segítik. Az egyes dokumentációs elemek rendszerszintű összekapcsolása: A tervezéstől a nyomon követésig minden egy helyen!

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top