KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgás, sport, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Művészetek, zene, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Zene, ének, hangszer>Így tedd rá! 2. Népi játék, néptánc az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában – DVD melléklettel

Így tedd rá! 2. Népi játék, néptánc az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában – DVD melléklettel

3000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Így tedd rá! 2. DVD melléklettel Népi játék, néptánc az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában.
Úgy válogattuk össze a játékokat, hogy a megjelölt óvodás és kisiskolás korosztálynak egyaránt kihívást, sikerélményt, fejlődési lehetőséget biztosítsanak. Az Így tedd rá! kötetben megtalálhatók az énekes körjátékok, mondókák, fogócskák, ritmusgyakorlatok, egyéb énekes és mozgásos játékok, valamint a táncos mozgást elő készítő, konkrét feladatok is.

Leírás

Így tedd rá! 2. DVD melléklettel Népi játék, néptánc az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában.

Az előző kötethez hasonlóan igyekeztünk egy módszertanilag színes, játékos, táncos tananyagot összeállítani, mely alkalmazható óvodás kortól egészen az általános iskola alsó tagozatáig. Az Így tedd rá! könyv célja nem egy játékgyűjtemény összeállítása volt, hanem harminc egymásra épülő foglalkozást bemutató, akár a mindennapi munkához használható kézikönyv létrehozása. Úgy válogattuk össze a játékokat, hogy a megjelölt óvodás és kisiskolás korosztálynak egyaránt kihívást, sikerélményt, fejlődési lehetőséget biztosítsanak. Megtalálhatók az énekes körjátékok, mondókák, fogócskák, ritmusgyakorlatok, egyéb énekes és mozgásos játékok, valamint a táncos mozgást elő készítő, konkrét feladatok is. Szeretnénk, ha minden foglalkozás irányadó lenne, és szükség szerint mindenki a gyerekek igényeinek és képességeinek megfelelően használná fel. Erre természetesen a foglalkozások során többször kínálunk különböző megoldási lehetőséget. Az óra összeállítások többnyire egymásra épülnek, de természetesen foglalkozásonként, illetve akár feladatonként is alkalmazhatók. A sikeresség érdekében főleg a mozgásos-eszközös feladatok esetében lényeges a fokozatosság és az egymásra épülés. Az Így tedd rá! Népi játék, néptánc az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában című könyvben összeválogattunk sok új játékot, melyek többsége korosztályi tényezőknek és csoportok összetételének megfelelően továbbfejleszthetők. Minden foglalkozáshoz tartozik egy a táncos mozgást előkészítő módszertani feladat is, mely az eddigi visszajelzések szerint nagyon nagy élményt ad pedagógusnak és gyermeknek egyaránt. E könyv célja, hogy egy viszonylag új, korszerű, és működő, valóban használható módszer alkalmazását mutassuk be.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top