KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Együttműködés, kooperatív, Érzelmek, Érzelmi intelligencia EQ, érzelmi nevelés, Kommunikációs játékok, Önfejlesztés, Pszichológia>Identity – Pszichológiai társasjáték (Önismeret, önfejlesztés, emberi kapcsolatok)

Identity – Pszichológiai társasjáték (Önismeret, önfejlesztés, emberi kapcsolatok)

Elfogyott

Pszichológiai társasjáték: önismeret, önfejlesztés, emberi kapcsolatok. Ez egy olyan, felnőtteknek készült társasjáték, amely egyedülálló a piacon, mert amellett hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a játékosok pszichológiai tudását is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrájuk, érzelmi intelligenciájuk fejlődéséhez. Játékos formában, a szabályok által védetten és alkalmas keretek között egy mini önismereti és kommunikációfejlesztő tréning, aminek vezetéséhez nincs szükség szakképzett trénerre.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

<p style=”text-align: justify;”>Pszichológiai társasjáték: önismeret, önfejlesztés, emberi kapcsolatok. Ez egy olyan, felnőtteknek készült társasjáték, amely egyedülálló a piacon, mert amellett hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a játékosok pszichológiai tudását is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrájuk, érzelmi intelligenciájuk fejlődéséhez. Játékos formában, a szabályok által védetten és alkalmas keretek között egy mini önismereti és kommunikációfejlesztő tréning, aminek vezetéséhez nincs szükség szakképzett trénerre, csak egy önként vállalkozó játékmesterre, aki felügyeli a szabályok betartását. Igényes megjelenés, praktikus `minden egyben` kialakítás. 290 feladatkártya, 6 kavicsbábu, 1 dobókocka.</p>

Kategóriák

Go to Top