KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Korai fejlesztés, Pedagógia, gyógypedagógia>Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés

Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés

2845 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A pszichomotoros fejlesztés általános, nem korlátozódik a gyógypedagógiára, annak egy szakterületére. Szükség van rá a terápia, a tanítás, fejlesztés mellett a -sajnos egyre gyakoribb- beilleszkedési és tanulási nehézségek, zavarok kezelésében.
A korai felismerés és fejlesztés szükségességét valljuk, mindinkább észrevesszük a bölcsődés- óvodás korúak között az eltérő fejlődés jegyeit. Egyre elterjedtebb, hogy a szenzo- pszichomotoros fejlődés enyhébb, vagy súlyosabb fokú eltérésében gondolkodunk, a terápiát, facilitációt, reedukációt pedig ennek a szemléletnek mentén ajánlatos megválasztanunk, alkalmaznunk.

Cikkszám: LG2710 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Huba Judit

Leírás

A pszichomotoros fejlesztés általános, nem korlátozódik a gyógypedagógiára, annak egy szakterületére. Szükség van rá a terápia, a tanítás, fejlesztés mellett a – sajnos egyre gyakoribb – beilleszkedési és tanulási nehézségek, zavarok kezelésében. A korai felismerés és fejlesztés szükségességét valljuk, mindinkább észrevesszük a bölcsődés és óvodás korúak között az eltérő fejlődés jegyeit. Egyre elterjedtebb, hogy a szenzomotoros, pszichomotoros fejlődés enyhébb, vagy súlyosabb fokú eltérésében gondolkodunk, a terápiát, facilitációt, reedukációt pedig ennek a szemléletnek mentén ajánlatos megválasztanunk, alkalmaznunk. Huba Judit Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés című könyve ehhez nyújt segítséget.

További információk

Szerző

Huba Judit

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top