Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Pedagógia, gyógypedagógia>Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés

Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés

2660 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A pszichomotoros fejlesztés általános, nem korlátozódik a gyógypedagógiára, annak egy szakterületére. Szükség van rá a terápia, a tanítás, fejlesztés mellett a -sajnos egyre gyakoribb- beilleszkedési és tanulási nehézségek, zavarok kezelésében.
A korai felismerés és fejlesztés szükségességét valljuk, mindinkább észrevesszük a bölcsődés- óvodás korúak között az eltérő fejlődés jegyeit. Egyre elterjedtebb, hogy a szenzo- pszichomotoros fejlődés enyhébb, vagy súlyosabb fokú eltérésében gondolkodunk, a terápiát, facilitációt, reedukációt pedig ennek a szemléletnek mentén ajánlatos megválasztanunk, alkalmaznunk.

Cikkszám: 2710 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Huba Judit

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A pszichomotoros fejlesztés általános, nem korlátozódik a gyógypedagógiára, annak egy szakterületére. Szükség van rá a terápia, a tanítás, fejlesztés mellett a – sajnos egyre gyakoribb – beilleszkedési és tanulási nehézségek, zavarok kezelésében. A korai felismerés és fejlesztés szükségességét valljuk, mindinkább észrevesszük a bölcsődés és óvodás korúak között az eltérő fejlődés jegyeit. Egyre elterjedtebb, hogy a szenzomotoros, pszichomotoros fejlődés enyhébb, vagy súlyosabb fokú eltérésében gondolkodunk, a terápiát, facilitációt, reedukációt pedig ennek a szemléletnek mentén ajánlatos megválasztanunk, alkalmaznunk. Huba Judit Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés című könyve ehhez nyújt segítséget.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Huba Judit

Érdekelhetnek még…