KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Korai fejlesztés, Pedagógia, gyógypedagógia>A pszichomotoros fejlesztés gyakorlati kézikönyve

A pszichomotoros fejlesztés gyakorlati kézikönyve

2600 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Szíves figyelmébe ajánljuk A pszichomotoros fejlesztés gyakorlati kézikönyvét mindenkinek, aki meg akarja ismerni, hogy a rábízott, fejlesztésre szoruló gyerekeknek mik a valódi szükségletei, és aki ehhez igazodó segítséget kíván nyújtani nekik. Címszavak: Ritmika, pszichomotoros fejlesztés, taktilis, kinesztetikus és vesztibuláris modalitások, laterizáció, balkezesség, megfigyelési szempontok, magatartásmódok, vizuális fejlesztés, kézügyesség és praxia gyakorlatok, hallás- és beszédfejlesztés, térészlelés.

Cikkszám: LG2184 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Huba Judit

Leírás

Szíves figyelmébe ajánljuk A pszichomotoros fejlesztés gyakorlati kézikönyve című könyvet mindenkinek, aki meg akarja ismerni, hogy a rábízott, fejlesztésre szoruló gyerekeknek mik a valódi szükségletei, és aki ehhez igazodó segítséget kíván nyújtani nekik. A ma olvasható “szakvélemények”, fejlesztési javaslatok között annyi téves diagnózissal, semmit- illetve ellentmondó véleménnyel és fejlesztési tanáccsal találkozhatunk, hogy – különösen az egyedül dolgozó, igényes szakembernek – nem jön rosszul valamiféle támpont. Ezt a támpontot a gyógypedagógiai szakma és a rokon szakmák neves hazai és külföldi szerzői nyomán, a szakirodalom alapján állította össze a szerző. A kézikönyv nem mindentudó, nem ad recepteket, csak kínálatot nyújt. Ha valaki igényes, bizonyára szívesen veszi ezt a kínálatot. Az azonos című főiskolai jegyzet gyakorlatiasabb folytatása a gondolkodásban, a jobb megértésben, tovább-gondolásban szeretne segíteni.
Címszavak: Ritmika, pszichomotoros fejlesztés, taktilis, kinesztetikus és vesztibuláris modalitások, laterizáció, balkezesség, megfigyelési szempontok, magatartásmódok, vizuális fejlesztés, kézügyesség és praxia gyakorlatok, hallás- és beszédfejlesztés, térészlelés.

További információk

Szerző

Huba Judit

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top