Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Téri tájékozódás, Újdonságok>Hópihe utazása a Föld körül – Kidolgozott óvodai projektterv meselevelekkel

Hópihe utazása a Föld körül – Kidolgozott óvodai projektterv meselevelekkel

2890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv segítségével bejárhatjuk a gyerekekkel a Földet, egy csintalan bagolyfióka segítségével. Az utazás során hihetetlen kalandokba keveredhetünk, megismerkedhetünk más kultúrákkal, sőt, megtanulhatjuk, hogy Földünk kincseinek védelme közös feladatunk.

Szeretettel teszem közzé őket és hiszem, hogy elolvasva sokan kedvet kapnak ahhoz, hogy ilyen és ehhez hasonló levelekkel tegyék izgalmassá, érdekessé a mindennapjaikat, mert ez a módszer aztán tényleg óvodabarát.

 

Cikkszám: NT3375 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Hópihe utazása a Föld körül kiadvány Karczewicz Ágnes 40 éves óvónői pályafutásának leghosszabb és talán legkülönlegesebb projektjét tartalmazza, melyet kidolgozva, az általa megírt, óvodai korosztályra szabott meselevelekkel (mesés elemeket is tartalmazó történetekkel) ad közre.

A kidolgozott projekttervvel bejárhatjuk a Földet, egy csintalan bagolyfióka segítségével. Az utazás során hihetetlen kalandokba keverhetünk, megismerkedhetünk más kultúrákkal, sőt, megtanulhatjuk, hogy a Földünk kincseinek védelme közös feladtunk.

Ajánljuk Zöld Óvodáknak is a hatékony környezeti nevelés eszközeként.

A füzet tartalmazza Karczewicz Ágnes Cinege csoportjának éves tematikus tervét, az elkészített meseleveleket, melyeket egy az egyben átvehetünk, illetve az ezekhez ajánlott változatos tevékenységeket, így szinte azonnal saját csoportunkban s elindítható ez az izgalmas projekt.

A kiadvány felépítése:
Köszöntő
A meselevelekről
A Cinege csoport éves terve
A Cinege csoport éves tematikus terve
Segítség a projekttervezéshez
80 nap alatt a Föld körül meselevelekkel projekt (levelek és tevékenységötletek a feldolgozáshoz)
Lezáró élmények
Mellékletek

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…