KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus>Hogyan? Útmutató füzet autizmussal élő emberek problémás viselkedéseinek értelmezéséhez, megváltoztatásához

Hogyan? Útmutató füzet autizmussal élő emberek problémás viselkedéseinek értelmezéséhez, megváltoztatásához

1990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Janoch Mónika útmutatót kínál. Amikor először szembesülünk nehézségekkel vagy amikor már belefáradtunk a próbálkozásokba, segít minket abban, hogy hátrébb lépjünk és rendszerezett gondolkodással, mélyebb megértéssel keressük meg a probléma forrását. Ez egyáltalán nem könnyű, és nincsenek minden helyzetre és minden emberre igaz csodamódszerek, de minden problémás viselkedés mozdítható és legalább csökkenthető.

Cikkszám: AUA3795 Kategória: Címkék: , , , Szerző: Janoch Mónika

Leírás

Janoch Mónika útmutatót kínál autizmussal élő emberek problémás viselkedéseinek értelmezéséhez, megváltoztatásához. Amikor először szembesülünk nehézségekkel vagy amikor már belefáradtunk a próbálkozásokba, segít minket abban, hogy hátrébb lépjünk és rendszerezett gondolkodással, mélyebb megértéssel keressük meg a probléma forrását. Ez egyáltalán nem könnyű, és nincsenek minden helyzetre és minden emberre igaz csodamódszerek, de minden problémás viselkedés mozdítható és legalább csökkenthető.

További információk

Szerző

Janoch Mónika

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top