KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Pedagógia, gyógypedagógia, SNI Fejlesztő- és gyógypedagógia, Újdonságok>Hogyan legyek legjobb szülő? – Az autizmus érzékelésvilágának felfedezése

Hogyan legyek legjobb szülő? – Az autizmus érzékelésvilágának felfedezése

3000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Olga Bogdashina a Hogyan legyek legjobb szülő? – Az autizmus érzékelésvilágának felfedezése című könyvében a saját tapasztalataiból válogatott történeteivel és azok elemzésével a családok és közösségek nyugalmát a szülők és más segítők szemléletének finomításával próbálja elérni. A szerző a szakmai és szülői elkötelezettségével az autizmussal élő emberek ingerfeldolgozási nehézségeinek árnyalatait tanítja az olvasónak. Mindenki számára érthetően írja le az autizmus állapotát belülről, mintha a bőrükbe bújna. Így segít átélni a segítő szülők, a szakemberek és az érintettek félelmeit, tehetetlenségét.

Leírás

Olga Bogdashina a Hogyan legyek legjobb szülő? – Az autizmus érzékelésvilágának felfedezése című könyvében a saját tapasztalataiból válogatott történeteivel és azok elemzésével a családok és közösségek nyugalmát a szülők és más segítők szemléletének finomításával próbálja elérni. A szerző a szakmai és szülői elkötelezettségével az autizmussal élő emberek ingerfeldolgozási nehézségeinek árnyalatait tanítja az olvasónak. Mindenki számára érthetően írja le az autizmus állapotát belülről, mintha a bőrükbe bújna. Így segít átélni a segítő szülők, a szakemberek és az érintettek félelmeit, tehetetlenségét. A gyakran emlegetett kölcsönös megértés nehézségeiből eredő problémák felismerésére és megoldására, a túlterhelés elkerülésére ad kapaszkodókat erősítve a hidat az „átlagos világunk”, az általunk teremtett zűrzavarban nehezen tájékozódó gyermekeink és klienseink között.

További információk

Szerző

Olga Bogdashina

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top