KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan>Hetedhét tervezés II. – Tematikus tervek gyűjteménye óvodapedagógusoknak

Hetedhét tervezés II. – Tematikus tervek gyűjteménye óvodapedagógusoknak

3785 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Hetedhét tervezés óvodapedagógiai szakkönyv tematikus tervei jellemzően egyheti tevékenységet ölelnek fel, de található közöttük két és három hétre vonatkozó tématerv is. Az előző kötettől eltérő módon, ezekben a részekben már úgy készültek el a tervek, hogy a célok és feladatok mellett a differenciálás is megjelenik. A tervek mind tartalmilag, mind módszertanilag alakíthatóak, bővíthetőek vagy csökkenthetőek az óvodapedagógus igényei, illetve a csoport összetétele és fejlettsége szerint.

Cikkszám: NVK2257 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Hetedhét tervezés kötet újabb tématerveket tartalmaz az állatokhoz, a mesterségekhez és egyéb témákhoz kapcsolódóan. A témák akár heti, akár néhány napi feldolgozásra is lehetőséget adnak.

Az előző kötettől eltérő módon, ezekben a részekben már úgy készültek el a tervek, hogy a célok és feladatok mellett a differenciálás is megjelenik. A tervek mind tartalmilag, mind módszertanilag alakíthatóak, bővíthetőek vagy csökkenthetőek az óvodapedagógus igényei, illetve a csoport összetétele és fejlettsége szerint.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top