Főoldal>Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan>Hetedhét tervezés II-III. – Tematikus tervek gyűjteménye óvodapedagógusoknak

Hetedhét tervezés II-III. – Tematikus tervek gyűjteménye óvodapedagógusoknak

6300 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Hetedhét tervezés óvodapedagógiai szakkönyv több mint ötven tematikus tervet tartalmaz, amelyek jellemzően egyheti tevékenységet ölelnek fel, de található közöttük két és három hétre vonatkozó tématerv is. A tematikus tervek gyűjteményében az óvodai nevelő-fejlesztő munka során felmerülő témák többségére kínál tematikus tervet, ezért felhasználása nemcsak egy adott nevelési évben valósulhat meg, hanem többéves tervezésre is alkalmas. A Hetedhét tervezés óvodai kötet bevezető részében néhány, a tervezéshez szükséges alapfogalom magyarázata található, a melléklet pedig egyes témákhoz kapcsolódó feladatlapokat is tartalmaz.

Cikkszám: NVK2257 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A szakkönyvek a Hetedhét tervezés – Tematikus tervek gyűjteménye című kötet folytatásai, amelyek húsz-húsz újabb tématervet tartalmaznak az állatokhoz, a mesterségekhez és egyéb témákhoz kapcsolódóan. A témák akár heti, akár néhány napi feldolgozásra is lehetőséget adnak.

Az előző kötettől eltérő módon, ezekben a részekben már úgy készültek el a tervek, hogy a célok és feladatok mellett a differenciálás is megjelenik. A tervek mind tartalmilag, mind módszertanilag alakíthatóak, bővíthetőek vagy csökkenthetőek az óvodapedagógus igényei, illetve a csoport összetétele és fejlettsége szerint.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top