KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Oktatóprogramok CD, DVD>Nyelvtan, helyesírás oktatóprogramok>Helyesírás gyakorló 10 éven felülieknek – PC CD-ROM

Helyesírás gyakorló 10 éven felülieknek – PC CD-ROM

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A helyesírási gyakorló CD-ROM programmal gyakorolható a teljes magyar helyesírás összes problematikus területét felölelő, mintegy 5400 szó és kifejezés. A szavak 51 témakör keretében külön-külön csoportban illetve keverve is gyakorolhatók. A szavakat, kifejezéseket a program felolvassa. A témakörökből akár egyet, többet vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program és a kérdéses betűket, jeleket kihagyva írja ki a képernyőre és mondja ki a szavakat.

Cikkszám: MRC1523 Kategória:

Leírás

A helyesírási gyakorló CD-ROM programmal gyakorolható a teljes magyar helyesírás összes problematikus területét felölelő, mintegy 5400 szó és kifejezés. A szavak 51 témakör keretében külön-külön csoportban illetve keverve is gyakorolhatók. A szavakat, kifejezéseket a program felolvassa. A témakörökből akár egyet, többet vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program és a kérdéses betűket, jeleket kihagyva írja ki a képernyőre és mondja ki a szavakat. A tanulónak be kell gépelnie helyesen az adott szót. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Helytelen válasz esetén lehetőség van az újrapróbálkozásra vagy kérheti a tanuló a helyes választ. A feladatlap és a megoldásai is nyomtathatók.

Kategóriák

Go to Top