KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematika, Matematikai készség, Pedagógia, gyógypedagógia, Sakk>Hegedűs-féle dominóterápia 1. füzet fejlesztőknek és gyermekeknek

Hegedűs-féle dominóterápia 1. füzet fejlesztőknek és gyermekeknek

1500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Új megoldások a matematika tanításához: Hegedűs-féle dominóterápia. Ez matematika? Ez matematika! Ez a kiadvány a matematikát a csodálkozás, az érdekesség, a játék oldaláról közelíti meg. Kevesen gondolnák, hogy a dominó nem csak játék, hanem a matematika megszeretésének és megértésének egyik csodálatos eszköze.A dominó sokrétű alkalmazásával, a tanuláskényszer érzése nélkül jut tapasztalatokhoz, ismeretekhez, tudáshoz a gyermek. Ajánlott a nehezebben tanuló diákoknak és a matematikát kedvelőknek egyaránt, szüleiknek és a fejlesztő pedagógusaiknak.

Cikkszám: 3796 Kategóriák: , , , Szerző: Hegedűs Gábor

Leírás

Hegedűs-féle dominóterápia. Ez matematika? Ez matematika! Ez a kiadvány a matematikát a csodálkozás, az érdekesség, a játék oldaláról közelíti meg. Kevesen gondolnák, hogy a dominó nem csak játék, hanem a matematika megszeretésének és megértésének egyik csodálatos eszköze.A dominó sokrétű alkalmazásával, a tanuláskényszer érzése nélkül jut tapasztalatokhoz, ismeretekhez, tudáshoz a gyermek. Ajánlott a nehezebben tanuló diákoknak és a matematikát kedvelőknek egyaránt, szüleiknek és a fejlesztő pedagógusaiknak.

A füzet összeállításával a gyermekek önállóan is képesek elkészíteni egy-egy “építményt”, megoldani egy-egy matematikai problémát. Elsősorban azonban a szülőkkel (fejlesztő) pedagógusokkal, a társakkal közös tevékenységhez biztosítja a legjobb lehetőségeket.

További információk

Szerző

Hegedűs Gábor

Kategóriák

Go to Top